Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzija: Givenchy Prisme Quator No. 4 Impertinence

givenchy-prisme-quatuor

Piše: Ana Popović Kišur

Svaku Givenchy recenziju počinjem s izjavom da sam ja veliki Givenchy obožavatelj. Njihova sjenila su već godinama među mojim omiljenima, a sad imam i novog miljenika - Prisme Quator No. 4 Impertinence.

givenchy-prisme-quatuor

Dugo sam razmišljala koju boju da uzmem, a u užem izboru su bile No. 4 Impertinence i No. 2 Ecume. Međutim, kako već imam staru verziju Le Prisme Quatour 75 Blue Collection koja je jako slična Ecume, izbor je ipak pao na No. 4 Impertinence.

Ljubiteljice Givenchy sjenila su sigurno oduševljene novim prizmama. Osnovna razlika između novih sjenila i njihovih prethodnika je u tome što su nova sjenila mekša i jednostavnije ih je nanijeti (iako su i stara bila uistinu meka i izvrsna za nanošenje). Razlika koja se meni najviše svidjela je u aplikatorima! Stara sjenila su imala aplikatore u maloj ladici ispod sjenila i ja ih praktički nikad nisam upotrijebila. A nova su zapakirana uz sjenila. Ne samo da su lako dostupni, već su i fantastični. Ja skoro pa nikad ne upotrebljavam priložene aplikatore jer uglavnom nisu dovoljno dobri (za mene) i sjenila uglavnom nanosim kistićima. Ali ne i ova. Ovi novi aplikatori su fantastični! Dva su aplikatora priložena – plosnati za sjenila i šiljasti za precizno nanošenje i aplikaciju sjenila kao tuša.

givenchy-prisme-quatuor

I stara su sjenila bila dugotrajna, ali ova nova su još dugotrajnija. Boja doslovno ne mrda s očiju od ranog jutra do kasne večeri i ne ulazi u nabore kapka. O pigmentiranosti ne moram ni pričati. Kad se digne površinski sloj, dolazi do izražaja fantastična pigmentiranost ovih sjenila. Žao mi je što nisam fotkala još jednu sliku nakon korištenja sjenila jer taj površinski sloj sriva pravu raskoš pigmenata i intenziteta.

givenchy-prisme-quatuor

Ne znam kako vi, ali ja uvijek imam jedno 'sigurno' sjenilo. To je sjenilo koje je u nosivim bojama, slaže se na svaku kombinaciju što imam te se lako i brzo nanosi. 'Sigurno' sjenilo je moj izbor kad sam u žurbi i moram se brzo našminkati, kad ne smijem riskirati da sjenilo preslike ili nestane, kad ne znam koje bi sjenilo stavila... Ukratko, 'sigurno' sjenilo je sjenilo s kojim nikad ne možete pogriješiti. Prisme Quator No. 4 Impertinence zbog svojih nosivih boja i savršene teksture je vrlo brzo zasjelo na tron 'sigurnog' sjenila.

Četiri boje Prisme Quator No. 4 Impertinence palete mi daju uistinu puno mogućnosti kombiniranja. U zadnje su moj jedini izbor za putovanja jer sam s ovom prizmicom pokrila sve varijante make-upa – od dnevnog do večernjeg (iako ja ne radim tu razliku).

Sigurna sam da će uskoro i No. 2 Ecume biti moja, a razmišljam da udomim još i No. 8 Braise. Sve mi se čini da će ova sjenila za mene biti Pokemoni. Neću biti mirna dok ih sve ne (s)kupim.

 

Cijene i detalje o novim Givenchy Prisme Quator No. 4 Impertinence možete pročitati ovdje --> link

Tags: givenchy, sjenila, prisme, recenzija, quator

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije Recenzija: Givenchy Prisme Quator No. 4 Impertinence