Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: Dr. Dennis Gross Ferulic Acid and Retinol Brightening Solution

dr-dennis-gross-ferulic-acid-retinol-brightening-solution

Piše: Luči Židić

Jedva sam dočekala  jesen da bi u svoju rutinu njege kože uvela novi sastojak - retinol. Retinol je jedan od najmoćnijih anti age sastojaka koji restrukturira kožu i zaglađuje bore. Oblik je vitamina A i u kozmetičkim proizvodima dolazi u raznim oblicima i omjerima.

Više...

 

Recenzija: Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense

kiehls-ultra-light-daily-uv-defense

Piše: Ana Popović Kišur

Znate li onaj osjećaj kad vas nešto oduševi i to morate imati odmah? E pa upravo to mi se dogodilo na otvaranju Kiehl's dućana s Ultra Light Daily UV Defense kremicom sa SPF50...

Više...

 

Recenzija: Chanel CC krema 30 Beige

chanel-cc-cream-beige-30-recenzija

Piše: Luči Židić

Bilo je dovoljno jedno nanošenje Chanel CC kreme sa zaštitnim faktorom SPF 50 da mi vrati vjeru u ovaj tip proizvoda. Sva su moja iskustva sa BB i CC kremama dotad bila negativna, od mnoštva nabrojanih učinaka jedva bi ispunile jedan ili dva i uvijek bi na kraju nastavila koristiti više proizvoda da bi dobila sve što mom licu treba.

Više...

 

Recenzija: Alpha-H Liquid Gold Radiance

alpha-h-liquid-gold-radiance

Piše: Luči Židić

Glikolna kiselina i njena upotreba u njezi kože lica nisu nikakva novost. Koristi se da bi skinuli sloj mrtve kože i potaknuli njenu obnovu, uklonili sitne bore, ožiljke, oštećenja te hiperpigmentacijske mrlje uzrokovane hormonalnim promjenama ili sunčevim zračenjem.

Više...

 

Recenzija: Givenchy Prisme Quator No. 4 Impertinence

givenchy-prisme-quatuor

Piše: Ana Popović Kišur

Svaku Givenchy recenziju počinjem s izjavom da sam ja veliki Givenchy obožavatelj. Njihova sjenila su već godinama među mojim omiljenima, a sad imam i novog miljenika - Prisme Quator No. 4 Impertinence.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije