Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: FOREO LUNA

foreo-luna

Pišu: Mirela Vrbanc i Ana Popović Kišur

Prašina oko Foreo Lune se digla prije nego što je Luna uopće došla u Hrvatsku. Ako se pitate što je Foreo Luna i zašto takva pomama beauty svijeta, evo jednostavnog objašnjenja.

Više...

 

Recenzija: Biobaza Dry Sunning ulje za brzo tamnjenje

biobaza-dry-sunning-ulje

Piše: Ana Popović Kišur

Proizvodi za ubrzano tamnjenje su mi jako dragi bez obzira što izbjegavam sunce, a time i sunčanje. U biti, nastojim se čuvati bilo kakve izloženosti, ali to je praktički nemoguće.

Zimi sam jako svijetla, ali prirodno sam sklona tamnjenju i jako brzo, unatoč faktoru 50, dobijem boju. A nije da je želim, ali s malo boje na rukama i nogama, odmah se bolje izgleda, a ljeti i odjeća bolje stoji. Međutim, ta boja koju usput uhvatim nije ujednačena. E tad mi u pomoć uskaču pekmezi, ili kao ove godine Biobaza Dry Sunning ulje za brzo tamnjenje.

Više...

 

Recenzija: Givenchy Teint Couture Long Wearing Fluid Foundation

givenchy-teint-couture-puder

Piše: Ines Kus

Godinama sam bila vjerna jednom puderu koji mi je bio nezamjenjiv, ali kako je cijena tog pudera nedavno stigla i do 700 kuna, krenula sam u traženje novog ljubimca. Moram odmah napomenuti da je meni najveći problem naći odgovarajuću nijansu jer sam vrlo svijetla pa mi je izbor odmah na početku vrlo sužen.

Više...

 

Recenzija: Filorga Skin-Absolute noćna krema

filorga-skin-absolute

Piše: Loredana Bakić

Filorga Skin-Absolute noćna krema stekla je kultni status i prije pojave prvih komentara i recenzija u medijima. Slika govori tisuću riječi pa ne trebam opisivati ambalažu koja začara gledatelja. Moram ipak naglasiti da pravo uzbudjenje izaziva njena težina. Držati u ruci grdosiju od stakla, odvrtati sjajni crni poklopac i pogledati u unutrašnjost iste, pažljivo posežući za tamnosivom više gelastom no kremastom masom, uistinu izaziva osjećaj strahopoštovanja.

Više...

 

Recenzija: Happy Hemp gel za tuširanje i maslac

happy-hemp

Piše: Ines Kus

Hrvatska tvrtka Encian je nedavno na tržište izbacila liniju za njegu kože na bazi ulja konoplje iz certificiranog ekološkog uzgoja simpatičnog naziva Happy Hemp.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije