Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: Giorgio Armani Designer Lift puder

giorgio-armani-designer-lift

Piše: Luči Židić

Brend Giorgio Armani u modnoj je industriji prisutan od 1975.g. te je stekao brojne poklonike krojeći eleganciju, moć i seksipil u svoje modele. Prema Armaniju elegancija ne znaci biti primijećen nego zapamćen. Tu svoju filozofiju prenio je i na dizajnersku make-up kolekciju koju je u partnerstvu s kozmetičkim gigantom L'Orealom lansirao 2000. godine.

Više...

 

Recenzija: Chanel UV Essentiel SPF 50

chanel-uv-essentials-spf50

Piše: Ana Popović Kišur

Vječno sam u potrazi za savršenom kremom s visokim zaštitnim faktorom, a koja istodobno njeguje kožu i ima anti-age svojstva. Sve što želim od moje SPF kreme je da je mogu nanijeti poviše seruma i da, osim visoke UV zaštite, moja kože bude nahranjena.

Više...

 

Recenzija: Gatineau Melatogenine AOX Probiotics serum

gatineau-melatogenine-aox-probiotics-serum

Piše: Mirela Vrbanc

U svojim tridesetim godinama života sam shvatila da njega kože lica samo kremama nije dostatna za učinkovito sprečavanje starenja kože i da mi treba nešto jače. Tada sam otkrila serume.

Više...

 

Recenzija: Shiseido Perfect Cleansing Oil

shiseido-perfect-clensing-oil

Piše: Ana Popović Kišur

Nikad, al baš nikad nisam posla spavat s make-upom. Koliko god mi je, u pojedinom trenutku, teško skinuti šminku, uvijek bi se natjerala.

Više...

 

Recenzija: Chantacaille Future Skin

chantacaille-future-skin

Piše: Luči Židić

Nedavno sam pretražujući jedan od omiljenih fashion/beauty stranica naišla na brand Chantacaille. Dotada nažalost nisam za njega čula, a pozitivne recenzije na koje sam nailazila istražujući ohrabrile su me da isprobam jedan od njihovih proizvoda. S obzirom da sam u vječnoj potrazi za savršenim tekućim puderom logičan izbor bio je Future Skin, hvaljena podloga koja obećava ujednačavanje tena, pokrivenost i hidrataciju u jednom proizvodu.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije