Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: Dolce Gabbana Matte Lipstick u nijansi Lover

dolce-gabbana-matte-lipstick

Piše: Mirela Vrbanc

Svi koji prate moje povremene recenzije znaju da obožavam ruževe za usne,a posebno one kojih nema na našem tržištu. Uvijek poželim neku 'egzotu' pa smišljam načine kako doći do nje.

Više...

 

Recenzija: Timeless CE Ferulic Acid Serum (usporedba s Skinceuticals CE Ferulic serumom)

timeless-ce-ferulic-recenzija-usporedba-skinceuticals

Piše: Mirela Vrbanc

Ljetos sam oduševljeno pisala o jednom od ponajboljih seruma na bazi C vitamina – Skinceuticals CE Ferulic serumu (--> link na recenziju) i  s obzirom na njegovu dosta visoku cijenu bila sam u potrazi za jeftinijom alternativom.

Nakon pomnog proučavanja potencijalnih kandidata među takvim serumima, odluka je pala na Timeless CE Ferulic Acid Serum koji je reklamiran kao jeftinija alternativa Skinceuticalsovom takmacu, a s jednakim, ako ne i boljim učinkom.

Više...

 

Recenzija: Bocassy Paris Hidratantna noćna krema

bocassy-paris-hidratantna-nocna-krema

Piše: Ana Popović Kišur

'The moon is young and the night so still

my heart is telling me that a new beginning is about to happen'

Ovo je prvo što sam vidjela kad sam prvi put uzela u ruku Bocassy Paris Hidratantnu noćnu kremu. Znači, ne sastojke, ne svojstva i opise, nego stihove - obećavajući novi početak. Tim sam još jednom dokazala da, kao i svaka druga žena, padam na ambalažu.

Više...

 

Recenzija: L’Oréal Professionnel Mythic Oil Sève Protectrice

mythic-oil-seve-protectrice

Piše: Loredana Bakić

Crni kim je veliki prijatelj našeg zdravlja i ljepote. Njegovo ulje se tisućama godina koristi pijenjem za dobrobit i oporavak tijela te izvana za njegu kose i kože lica i tijela. Ništa novo za one koji dobrobiti ove biljke poznaju.

Više...

 

Recenzija: Matrix Biolage Scalpsync

biolage-scalpsync

Piše: Loredana Bakić

Velika sam ljubiteljica Matrixa, to je već poznato, a kritičari bi kazali da im samo hvalospjeve slažem u recenzijama. Da to ipak nije tako, podijelit ću s vama tajnu koja je ostala sačuvana jer naprosto nije bilo (ne)prilike da recenziram koji Matrixov šampon.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije