Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Ekskluzivna recenzija: Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

shiseido-ultimune

Piše: Ana Popović Kišur

Kako nazvati proizvod koji nije ni serum ni esencija ni krema ni primer... A koji vraća snagu koži da počne obnovu, a i poboljšava djelovanje seruma i krema. Imunobooster, antioksidant-booster, booster hijaluronske... Da, ovaj serum/esencija/primer sve može. Nazvala sam ga serum, iako to nije. Shiseido je svoj novi proizvod Ultimune nazvao 'Power Infusing Concentrate'. Možda je koncentrat najbolja riječ. Koncentrat koji koži vraća moć.

Više...

 

Recenzija: Skinceuticals CE Ferulic serum

skinceutical-ce-ferulic

Piše: Mirela Vrbanc

Kad uđete u četvrto desetljeće života, onda se malo zamislite nad znakovima starenja lica, barem je tako u većine žena te dobi koje poznajem. Neke posežu za ozbiljnijim i jačim kozmetičkim preparatima, neke se odlučuju na radikalne mjere estetske kirurgije, a neke slegnu ramenima i prepuste se sudbini prihvaćajući starenje kao normalan prirodni proces.

Više...

 

Recenzija: Biotherm Creme solaire dry touch

biotherm-creme-solaire-dry-touch

Piše: Ines Kus

Tokom cijele godine većina žena se bori s traženjem odgovarajuće kreme za lice sa zaštitnim faktorom pa tako i ja. Moj 'problem' je kao i kod mnogih, masnija T-zona što ne izgleda lijepo pogotovo ne u ljetnim mjesecima.

Više...

 

Recenzija: Couleur Caramel Lip Gloss 822

couleur-caramel

Piše: Loredana Bakić

Volim sjajila koja ne lijepe usne i ne istječu kroz navoj čepa kad ih ugriju ljetne vrućine. Ne žalim za vremenima kad su u modi bili aplikatori sjajila u obliku kistića, a još manje žalim što sam pobacala desetke sjajila specijaliziranih za isušivanje usnica i izazivanje ragada.

Više...

 

Recenzija: Kérastase Soleil CC krema

kerastase-cc-cream

Piše: Loredana Bakić

Kako vrijeme odmiče, sve mi je manje vremena na raspolaganju za osobnu njegu. Ili se vrijeme ubrzalo ili se opseg mojih obaveza proširuje iz dana u dan, uopće nije bitno kad pogled u zrcalo kaže da nisam dovoljno njegovana samoj sebi. Da, žene se njeguju zbog samih sebe. Ne zbog drugih i njihove taštine, već zbog sebe i svoje taštine. Taština je zdrava ukoliko se uklopi u našu ličnost u mjeri da nas tjera da budemo bolji kao osobe. Biti bolja osoba znači i pravilno i prikladno njegovati svoje tijelo, lice i kosu, koliko nas neki učili da to nije točno.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije