Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: Biobaza Golden Sun zlatni pekmez

biobaza-golden-sun

Piše: Loredana Bakić

Biobaza Golden Sun zlatni pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put - naziv kaže sve sam. Na meni je samo da potvrdim da zadovoljava i blijedopute djeve i njihove tamnopute bolje polovice. Naravno, budući nema deklariranih filtera, prethodna SPF zaštita je nužna ovisno o intenzitetu zračenja i prethodne osunčanosti kože.

Više...

 

Recenzija: Couleur Caramel Terre Caramel 23

couleur-caramel

Piše: Loredana Bakić

Pokušala sam neki dan objasniti sebi zašto imam toliko bronzera, a nedovoljno ih koristim, s obzirom na broj istih u mom kozmetičkom kutku. 'Nisam našla savršenog', izlizani je odgovor jer postoji nekoliko proizvođača 'terra' bronzera koje volim vidjeti i na sebi i na drugima.

Više...

 

Recenzija: Givenchy Poudre Première

givenchy-poudre-premiere

Piše: Ana Popović Kišur

Dugo godina je Givenchy puder Prisme Libre bio moj HG (Holy Grail) puder u prahu. Sama vijest da su lansirale nove, poboljšane verzije ustitrala me. A još kad sam čula da dolazi i univerzalni puder u prahu neutralne nijanse namijenjen svim tonovima kože i svim vrstama kože, znala sam da prvo njega moram probati.

Više...

 

Recenzija: Biobaza Natural Deo

biobaza-deo

Piše: Ana Popović Kišur

Moram priznat da nikad nisam imala preveliko povjerenje u prirodne dezodoranse. Još od vremena kad sam se zezla kristalnim kamenom. Tko ga je probao zna o čemu govorim.

Više...

 

Recenzija: Vichy Teint Idéal kompaktni puder

vichy-puder

Piše: Loredana Bakić

Drago mi je da sam dočekala Vichy Teint Idéal kompaktni puder da dođe na hrvatsko tržištu. Bilo je krajnje vrijeme da osim tekućih pudera konačno ljubiteljice tog brenda mogu svoja lica i zaprahati na vichyevski način. Sjećam se njihovih mineralnih pudera, no nisu zaživjeli na način kao tekući puderi.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije