Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Recenzije

Recenzija: Dior Addict It-Lash maskara

dior-addict-it-lash-maskara

Piše: Mirela Vrbanc

Već dugo nisam kupovala ni isprobavala Dior maskare jer me od vremena Diorshow Iconic maskare niti jedna nije toliko zaintrigirala. No kada sam čula hvalospjeve za novu Dior Addict It-Lash maskaru iz proširene Addict linije, morala sam biti prva u redu za isprobavanje.

Više...

 

Recenzija: Geomar anticelulitna linija

geomar

Piše: Ana Popović Kišur

Znam da nisam jedina koja muku muči s celulitom. Moja bitka s celulitom počinje dosta rano, još u rano proljeće… Ali uvijek nakon nekog vremena odustanem (čim vidim prve rezultate). I onda bude frka i panika negdje u ovo vrijeme, točno mjesec dana prije odlaska na more… A onda ga pokušam ubiti sa svim raspoloživim sredstvima!

Više...

 

Mini-recenzija: Clarins BB Skin Perfecting Cream

clarins-bb-krema

Piše: Ana Popović Kišur

Za Clarinsovu BB kremu kažu da je fuzija najbolje njege i make-upa. Za mene je ona moj bronzer, lažni ten, osunčani izgled bez sunca.

Više...

 

Recenzija: Biotherm Skin∙Best serum u kremi

biotherm-serum-u-kremi

Piše: Ana Popović Kišur

Kad čujem 'koncentrat za trenutačno obnavljanje i očuvanje mladolikosti kože’ odmah poželim imati taj proizvod. Upravo se tako zove novi Biotherm Skin∙Best serum u kremi.

Više...

 

Recenzija: Queen of Shaves

queen-of-shaves

Piše: Ana Popović Kišur

U zadnje vrijeme tržište su preplavili proizvodi za brijanje. To je čak i mene, kojoj je brijanje zadnje na listi proizvoda za depilaciju, navelo da probam sve. Već sam 100 milijuna puta rekla da padam na ambalažu. Ali padam i na priču, a ako priča ima i super miris - budem gotova, želim sad i odmah!

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Blog Recenzije