Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zanimljivosti

Poliklinika za estetsku kirurgiju Maletić od sada i u Zagrebu

Piše: Mirela Vrbanc

Jedna od najstarijih poliklinika za estetsku kirurgiju u Hrvatskoj, Poliklinika Maletić, nakon 20 godina uspješnog rada u Daruvaru otvorila je novu polikliniku i u Zagrebu. U samom središtu grada, u blizini zagrebačkog Kaptola, svečano je otvorena moderna Poliklinika čiji uspjeh i reputaciju garantiraju tri člana liječničke obitelji Maletić, supružnici dr. Duško Maletić i dr. Ina Maletić,  te mlada liječnica, kći dr. Ana Maletić, prva estetska kirurginja u Hrvatskoj specijalizirana za presađivanje kose. O njihovu radu je portal Ogledalo već pisao (link na članak).

Više...

 

NYX Hrvatska Face Awards: Odabrano je TOP10 fantastičnih finalistica i interpretiran je prvi look - anime!

//

Upoznali ste 10 talentiranih umjetnica koje su izborile svoj prolaz u sljedeći krug natjecanja NYX Hrvatska Face Awards. Jedna od ovih 10 finalistica osvojit će titulu prvog hrvatskog Beauty Vloggera godine te će prisustvovati finalu US Face Awardsa u Los Angelesu!

Više...

 

Predstavljena nova Reviderm make-up kolekcija: Skin Jewels

Reviderm je ovaj tjedan službeno predstavio svoju prvu make-up kolekciju Skin Jewels. Make-up linija inspirirana je kožom, a i njenom su sastavu vrhunski sastojci - od mikromineralnog kompleksa do dijamantne prašine.

Više...

 

MAC stiže u Split!

mac-standard-noblurb

Od ovog ljeta, Split će biti bogatiji za još jedan veliki kozmetički brend - MAC Cosmetic otvara svoje drugo prodajno mjesto u Hrvatskoj!

Više...

 

Ne propustite! Ministry of Beauty ima samo jedan profesionalni make-up tečaj ove godine

Ovog proljeća zagrebački Ministry of Beauty, renomirano make-up učilište, upisuje 15. generaciju polaznika najprestižnijih tečajeva za profesionalne make-up stručnjake koji se provode pod vodstvom renomiranih make-up artista s bogatim međunarodnim iskustvom – Silvom Stojanović i Borisom Čavlinom.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti