Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Masovna histerija dolazi i u Hrvatsku!

Svojedobno ih je britanski Vogue nazvao hrabrim, novim britanskim brendom, a britanska Grazia je najavljivala masovnu histeriju jer novi brend ima boje, teksture i zna kako natjerati one opsjednute ljepotom da drhte u iščekivanju. Proglašen je najznačajnijim make up brandom u zadnjih 20 godina. Jeli već pogađate o kojem je brendu riječ?

Britanski brand  Illamasqua plijeni pažnju po Londonu od prvog dana svojeg lansiranja u prosincu 2008. godine. Od listopada će biti dostupan i u Hrvatskoj, u centru Zagreba, u svom vlastitom dućanu.

Na čelu brenda je Alex Box, najutjecajnija make up artistica današnjice čiji su radovi sa Alexanderom McQueenom i Karlom Lagerfeldom odjeknuli kao nešto novo, nadahnjujuće i provokativno. U kult slijedbenika Illamasque ponosno se svrstavaju Sienna Miller, Lily Allen, Blaize, Adele, Vivienne Westwood, Pixie Geldof i Nicole Scherzinger. Njezin majstorski rad s bojama i teksturama oživljava kreativnost i maštu svojstvenu svima nama, inspirirajući sve da istražuju i istaknu svoj alter ego.

Kao zapanjujući spoj kultura Illamasqua u sebi sadrži Kryolanovo naslijeđe i proizvodno znanje, kreativnost i stručnost Illamasquina umjetničkog tima u kojem se nalaze vodeći svjetski vizažisti. Proizašla je iz spontanog mixa utjecaja: od korijena u mračnoj i zabranjenoj underground sceni Berlina 1920. godina do bogate baštine u proizvodnji filmske i kazališne šminke, Illamasqua svoju inspiraciju crpi iz 'alternativne scene' za koju je samoizražavanje glavni oblik komunikacije. Illamasqua je šminka noći, proizvod visoke kvalitete koji vas pompozno uvodi u visoko društvo.

Tags: makeup

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti Masovna histerija dolazi i u Hrvatsku!