Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Poliklinika za estetsku kirurgiju Maletić od sada i u Zagrebu

Piše: Mirela Vrbanc

Jedna od najstarijih poliklinika za estetsku kirurgiju u Hrvatskoj, Poliklinika Maletić, nakon 20 godina uspješnog rada u Daruvaru otvorila je novu polikliniku i u Zagrebu. U samom središtu grada, u blizini zagrebačkog Kaptola, svečano je otvorena moderna Poliklinika čiji uspjeh i reputaciju garantiraju tri člana liječničke obitelji Maletić, supružnici dr. Duško Maletić i dr. Ina Maletić,  te mlada liječnica, kći dr. Ana Maletić, prva estetska kirurginja u Hrvatskoj specijalizirana za presađivanje kose. O njihovu radu je portal Ogledalo već pisao (link na članak).

Slavlju otvaranja nove poliklinike su prisustvovali, među ostalima, naša poznata i priznata glumica Sanja Vejnović, koja je ujedno i zaštitno lice poliklinike te Uršula Tolj i brojni drugi uzvanici.

S obzirom na veliko iskustvo i odlične rezultate laserskih estetskih zahvata, Poliklinika Maletić je 2008. godine proglašena edukacijskim centrom LAHA (Laser and Health Academy), čime je institucionalizirana kao Akademija za obuku liječnika iz područja laserskih estetskih zahvata. U tom smislu Polikliniku Maletić  posjećuju kirurzi estetske medicine iz cijelog svijeta kako bi učili od najboljih. Uz to,  dr. Ana Maletić  jedini je liječnik iz Hrvatske primljen u ISHRS (International Society of Hair Restauration Surgery), odnosno Svjetsko udruženje liječnika koji se bave transplantacijom kose. Spomenuto Udruženje prima samo najbolje svjetske stručnjake iz ovog područja.

'Izuzetno nam je drago da svoje usluge možemo ponuditi i na zagrebačkoj adresi. Poliklinika u Zagrebu opremljena je najnovijim laserima te smo posebno ponosni na laserski tretman Maletić metode pomlađivanja lica', kazala je dr. Ana Maletić koja zajedno sa roditeljima vodi Polikliniku u Zagrebu.

Osim svakodnevnoj praksi, liječnici Poliklinike Maletić izuzetno su posvećeni edukaciji i širenju znanja, do sada su izdali šest knjiga o estetskoj kirurgiji, a zadnja izdana je prevedena  i na engleski jezik. Ključ njihova uspjeha je izvrsnost i individualna posvećenost svakom pacijentu te ljubav prema poslu.

Tags: mlada, obitelji, člana, poliklinika, kirurgiju, maletić, estetsku, liječnica, kći, liječničke

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti Poliklinika za estetsku kirurgiju Maletić od sada i u Zagrebu