Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršeno za svaku ženu: Ženski rokovnik 2016

zenski-rokovnik-2016

Ženski rokovnik nastao je 2009. godine kao rezultat bezuspješne potrage kreatorice Dunje Tadić za dobro strukturiranim rokovnikom modernog i oku ugodnog dizajna.

Već prvi primjerci Ženskog rokovnika bili su rasprodani u gotovo rekordnom roku što je kreatoricu  ponukalo da proizvod dodatno usavrši i još bolje prilagodi potrebama korisnica. Danas je Ženski rokovnik prepoznatljiv pozanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima.

zenski-rokovnik-2016

Ženski rokovnik za 2016. godinu predstavljen je pod sloganom 'VOLI SEBE!' jer je svaka žena jedinstvena i treba brinuti o sebi. Naglašava koliko je za svaku ženu važno VOLJETI SEBE te ponosno predstavlja suradnju s Udrugom za žene oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih prijatelja i obitelji 'SVE za NJU', a posebna linija nastala u suradnji s riječkim studenticama će biti izložena u Muzeju suvremene umjetnosti u Rijeci.

zenski-rokovnik-2016

Dunja Tadić, idejna začetnica i vlasnica branda Ženski rokovnik na predstavljanju je objasnila kako je nastala ideja za novi rokovnik: 'Tempo kojim živimo neminovno nam svakodnevno uzrokuje stres, a mnoštvo obaveza ne ostavlja nam vrijeme za sebe. U nastojanjima da zadovoljimo sve naše uloge: majke, supruge, partnerice, odgovorne radnice, prijateljice, kćeri vrlo često zaboravimo sebe. I iz svih tih razloga ove godine predstavljamo Ženski rokovnik pod nazivom VOLI SEBE kako bi nas, žene, svaki dan podsjetio na same sebe, da svaki dan možemo učiniti nekoliko malih stvari za sebe, podsjetnik da VOLIMO SEBE jer to nije egoizam, to je naša odgovornost prema sebi, i prema svim ljudima koji nas vole.'

Dizajneri Ženskog rokovnika osmislili su i praktičan etui koji će biti u prodaji od početka studenog u svim dm prodavaonicama i na web-shopu po cijeni od 5 kuna, a čiji cjelokupni iznos se donira Udruzi 'SVE za NJU'.

zenski-rokovnik-2016-anojing-bic

Studentice Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta iz Rijeke dizajnirale su posebnu liniju Ženskog rokovnika pod nazivom 'Anojing bič' namijenjenog studenticama i ženama mlađe dobi. 'Anojing bič' rokovnik bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnost u Rijeci što je veliki uspjeh ove suradnje. Posebna limitirana serija Ženskog rokovnika 'Anojing Bič' bit će dostupna isključivo putem web-shopa i na Interliberu po popularnoj cijeni od 50 kuna prilagođenoj studentskom budgetu.

Uz novi Ženski rokovnik dostupna je i besplatna aplikacija VOLI SEBE za IOS i Android platforme koja će vam pomoći da se opustite i zahvalite sebi što ste upravo takve kakve jeste- snažne, pametne, voljene, hrabre, samouvjerene, lijepe. Prvi put ove godine Ženski rokovnik sadrži stranice s predloškom za bojanje koja smanjuje stres čak i kod prezaposlenih modernih žena.

Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brand koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan i u Bosni i Hercegovini, a od ove godine putem web shopa i na engleskom jeziku. Od 01. studenog Ženski rokovnik dostupan je putem web-shopa po cijeni od 80 kuna (plus troškovi poštarine) te u svim prodavaonicama dm Hrvatska po cijeni od 89,90 kuna.

Tags: ženski, rokovnik

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti Savršeno za svaku ženu: Ženski rokovnik 2016