Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zanimljivosti

Jedinstvena njega kože i kose: DermaCare centar

dermacare-centar-zagreb

Antonija Blaće i Anita Dujić Veljača zaštitna su lica DermaCare centra koji u Hrvatsku donosi jedinstveni koncept njege kose i kože na jednom mjestu. Idejna začetnica DermaCare koncepta u Hrvatskoj je gospođa Jelena Batić, a od nedavno prisutan na tri lokacije u Hrvatskoj.

Više...

 

Mjesec prirodne njege u dmu

dm-studeni-prirodna-kozmetika-akcija

Prirodna njega vlastitog tijela ove je jeseni ponovno u prvom planu. Upravo uporaba prirodnih proizvoda ima velik utjecaj na zdravlje, stoga je dm studeni proglasio za mjesec prirodne njege.

Više...

 

Idealna kombinacija: Head&Shoulders i Aqua kapa

head-and-shoulders

Savršeno zdrava kosa stvorena je da se pokazuje, i stručnjaci Head&Shouldersa to dobro znaju. Ipak, hladno vrijeme nekad traži da je pokrijemo – a za tako nešto je najbolji izbor moderna i lijepa kapa. Upravo zbog toga u ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon dobivaju Aqua kapu. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 31. listopada kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i moderna i lijepa kapa je vaša.

Više...

 

Revitalizirajte kosu i osvježite frizuru u dm-u: Batiste Try it Dry show

batiste-try it dry

Kako beživotnu i krhku kosu oživjeti u samo par minuta i pretvoriti u modernu, atraktivnu frizuru? U sklopu Batiste Try It Dry hair showa, koji će se ovaj vikend, od 26. do 28. rujna 2014. održavati u dm-u, City Center one West, frizeri i stilisti iz Batistea odat će vam par trikova kako revitalizirati kosu i osvježiti frizuru bez odlaska u frizerske salone te kako u nedostatku vremena za klasično pranje, kosu učinite svježom, sjajnom i punog volumena.

Više...

 

Postani make-up profesionalac: Professional Make up tečaj u Ministry of Beauty

ministry-of-beauty

Ministry of Beauty Make up učilište otvara 06. listopada svoja vrata za jesensku generaciju polaznika Professional Make up tečaja.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti