Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zanimljivosti

Olival proslavio 20 godina uspješnoga rada

olival-marijan-vlasta-pojatina

U borbi sa stranim kozmetičkim divovima domaći proizvođač Olival već 20 godina pokazuje kako za hrvatsku prirodnu kozmetiku itekako ima kupaca. Osnivačica Vlasta Pojatina i direktor Marijan Pojatina rođendan tvrtke zato su odlučili proslaviti predstavljanjem dosadašnjih rezultata i vizije Olivala, kao i planova za daljnji razvoj.

Više...

 

Postanite proljetno lice frizerskog studija Opium

Proljeće je zavladalo i frizerskim studijem Opium, koji je 1. travnja na svojoj Facebook stranici pokrenuo mali natječaj za ‘točkicu koja nedostaje Opiumovom maku’.

Više...

 

Do svih Nivea proizvoda bez ograničenja: Nova BIPA akcija

Poznati austrijski lanac drogerija, BIPA, od ponedjeljka 24.ožujka do srijede 26. ožujka 2014. uvodi potpuno novu akciju i to na cjelokupan Nivea asortiman.

Više...

 

Batiste među 22 najbolja proizvoda za njegu kose!

Poznati fashion i beauty časopis Fashion, u svom 12. godišnjem izboru najboljih proizvoda po mišljenju čitatelja 'Readers' Chioce Beauty Awards', uvrstio je Batiste među 22 najbolja proizvoda za njegu kose.

Više...

 

Femina.hr je obukla novo ruho

femina-hr

Femina.hr, jedan od najčitanijih i najpoznatijih ženskih lifestyle portala u regiji, obukla je novo ruho i uvela nekoliko noviteta u svoju koncepciju.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti