Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zanimljivosti

Eliksir mladosti nadohvat ruke: dr. Brandt i Apivita

predstavljanje-apivita-dr-brandt

Ovaj su tjedan predstavljene kozmetičke linije Glow by dr. Brandt i Wine elixir by Apivita. Događaj je nazvan 'Eliksir mladosti nadohvat ruke' čiji je glavni cilj bio odati recept do savršenog izgleda, te koje proizvode koristiti kako bi učinak trajao što duže.

Više...

 

Oaza zdravlja i ljepote: Physio Sport centar

physio-sport

U mjesecu studenome, Centar Kaptol je postao bogatiji za potpuni novi pristup zdravlju i ljepoti. Profesor kineziologije Orlando Lopac, vlasnik Orlando Fitness grupe i jedno od najpoznatijih imena na zagrebačkoj fitness sceni, otvorio je Physio Sport centar koji objedinjuje estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i osobni trening.

Više...

 

Otkrijte najnovije trendove i zabavite se: Festival dobrog stila

bipa-festival-dobrog-stila

Ljubitelji proizvoda za njegu tijela, lica i kose sljedećeg će vikenda imati jedinstvenu priliku saznati sve o najnovijim trendovima u kozmetičkoj industriji. Festival dobrog stila powered by Bipa najnoviji je projekt koji će se od 30. studenog do 1. prosinca održati u zagrebačkom City center one East te po prvi puta okupiti najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Više...

 

Illamasqua Institut otvorio vrata!

illamasqua-institut

Illamasqua je promijenila lokaciju i koncept, a novi Illamasqua Institut se smjestio na adresi Petrićeva 3 (Zagreb).

Više...

 

Najavljujemo: Batiste Try It Dry hairshow u City Centeru one

Batiste poziva sve zainteresirane na 'Try It Dry' hairshow koji će se održati u City Centeru One East, u subotu 30.11.2013. u 18.00 sati, u sklopu 'Festivala dobrog stila powered by BIPA'.

 

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti