Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Želite postati profesionalni make-up artist? Inglot Škola šminkanja by Danijela Lesandrić

inglot-tecaj-skola-sminkanja

Danijela Lesandrić, poznata vizažistica i zastupnica za Inglot kozmetiku u Hrvatskoj pokrenula je Inglot Školu šminkanja.

Inglot Škola šminkanja by Danijela Lesandrić namijenjena je osobama koje žele postati profesionalni vizažisti. Lice i tijelo postat će platno na kojem ćete moći prenjeti umjetničko djelo. Tečajevi će se održavati se u manjim grupama i individualno, a svim polaznicima je osiguran rad s profesionalnom kozmetikom Inglot.

Inglot je, prije 25 godina, osnovao Wojtek Inglot, mladi kemičar koji je radio u farmaciji. Njegov glavni cilj bio je proizvesti visoko kvalitetne proizvode po pristupačnim i razumnim cijenama sa najboljim sastojcima i sirovinama. Inglot stalno razvija nove proizvode, eksperimentira sa bezbroj nijansi, boje za lice su prilagođene svakoj nijansi tena.

inglot-tecaj-skola-sminkanja

Danijela Lesandrić diplomirala je u Rimu na akademiji za make-up artista Studio 13 te radi kao profesionalni make-up artist na područjima mode, filma, televizije, fotografije, vjenčanja i specijalnih efekata. Njeni se radovi nalaze u talijanskom Vogue, francuskom L’Book, Estetica i drugim te u hrvatskim časopisima Gloria, Gloria Glam, Glorija IN, Cosmopolitan, Grazia, Globus, Story i drugi.

inglot-tecaj-skola-sminkanja

BAZNI MAKE UP TEČAJ traje 12 sati, a sastoji se od upoznavanja kozmetike i materijala. Svaki polaznik će naučiti kako korigirati ten, oblikovanje i bojenje obrva, sve o make-upa za oči, oblikovanje i bojanje usana, dnevni, noćni i no make-up make-up. Cijena baznog make-up tečaja je 2.000 kuna.

KRATKI TEČAJ OSOBNOG ŠMINKANJA sastoji se od praktičnih savjeta namijenjenih ženama koje bi se htjele naučiti ispravno šminkati prema njihovom tipu lica. Trajanje tečaja je 2 sata, a cijena 600 kuna.

inglot-tecaj-skola-sminkanja

PROFESIONALNI MAKE UP ARTIST I. stupanj sastoji se od baznog tečaja, make-upa za fotografiju (modna fotografija, fotografija za vjenčanja, crno-bijela fotografija), make-upa za modne revije te televizijskog make-upa. Trajanje tečaja je 60 sati (3 x tjedno), a cijena mu je 7.700 kuna. U cijenu je uključena Inglot kozmetika u vrijednosti od 2.800 kn (osim kistova za šminkanje).

PROFESIONALNI MAKE UP ARTIST II. stupanj pruža polaznicima tečaja I. stupnja mogućnost nadogradnje znanja. Drugi se stupanj sastoji od povijesnog make-upa po razdobljima, kazališnog make-upa, body paintinga lica i tijela i specijalnih efekata. Trajanje tečaja je 30 sati (3 x tjedno), a cijena mu je 5.100 kuna.

Završni ispit se održava na kraju svih predavanja, a obuhvaća teoretski i praktični dio. Na kraju završenog programa svaki polaznik dobiva certifikat Profesionalnog make-up artista Inglot Škola šminkanja by Danijela Lesandrić.

Tags: inglot, danijela, tečaj, šminkanje

najčitanije

zadnji komentari

Zanimljivosti Želite postati profesionalni make-up artist? Inglot Škola šminkanja by Danijela Lesandrić